Вбудована диспергуюча система IDS, RUCCA

Rucca parteciperà alla 24a edizione della China International Agrochemical & Crop Protection Exhibition IDS Inline Dispersing System



Зустрічаємося в Шанхаї, зустрічаємося в Національному виставковому та конференц-центрі! З 13 по 15 березня, RUCCA Group візьме участь у 24-муКитайська міжнародна виставка агрохімікатів та засобів захисту рослин з передовою технологією процесу диспергування та подрібнення пестицидів. На цій виставці ми покажемо IDSionline дисперсійна система, еквалайзерaltoЗсувуВбудований мікшер ing, Серія N nanoрозмір perlina млин і серія DFSНамистина Superflow млин та інше обладнання. Це обладнання представляє не тільки RUCПередові технології CA в галузі диспергування та подрібнення пестицидів, а також демонструють наші постійні зусилля щодо підвищення ефективності виробництва, зменшення споживання енергії та зменшення забруднення навколишнього середовища.

У сучасному висококонкурентному ринковому середовищі інновації технологічної технології є важливою силою, що сприяє розвитку підприємств. УкрCCA Group розуміє це, тому ми прагнемо досліджувати, розробляти та вдосконалювати технологію процесу диспергування та подрібнення пестицидів. Наші IDSinсистема розосередження лінії, еквалайзерaltoЗсувуВбудований мікшер ing, Серія N nanoрозмір perlina млин і серія DFSНамистина Superflow млинів є результатом цих зусиль.

IDInlineaDІсперінгSystem

Це може ефективно знизити трудомісткість, значно підвищити ефективність дисперсії, зменшити вимоги до простору та зменшити кількість обладнання, особливоperlina Заводи. Візьмемо для прикладу приготування пестицидних складів об'ємом 2 м³, необхідна потужність обладнання становить близько 2/3 від існуючої потужності, енергозбереження та ефективності. Деякі пестицидні препарати можуть не вводитися вperlina млин шліфування, пристрій для завершення.
   ЕКВАЛАЙЗЕРВисока СчутиВбудований мікшер

Принцип роботиЕКВАЛАЙЗЕРaltoЗсувуВбудований змішувач - це ротор, що приводиться в рух двигуном у високошвидкісній роботі, використання механічної зовнішньої сили для звуження розміру частинок рідко-рідкого, твердо-рідкого матеріалу, щоб два види матеріалів сплавлялися, щоб досягти рафінованого ефекту однорідної, дисперсної емульгації.

Він має особливості низького рівня шуму, плавної роботи та відсутності байпасу.

Серія DFSНамистина Superflow mulino
     Прийняття сегментованого водного шляху з подвійною спіраллю більш сприятливе для гарячої та холодної заміни. Ефективність охолодження в 2 рази перевищує звичайну модель.

Ефективність помелу більш ніж на 30% вище, ніж у звичайних моделей, при використанні комбінаціїРотор може швидко підвищити ефективність дисперсії, шліфувальні середовища можна використовувати для вибору надтонких шліфувальних середовищ.

In questo24-йКитайська міжнародна виставка агрохімікатів та засобів захисту рослин, ми з нетерпінням чекаємо спілкування з більшою кількістю колег по галузі та обговорення майбутнього напрямку розвитку технологічних процесів. Ми віримо, що спільними зусиллями ми зможемо сприяти сталому розвитку пестицидної промисловості та зробити більший внесок у сільськогосподарське виробництво та екологічне середовище.
Ми чекатимемо на вас на стенді No 71A06 у павільйоні 7.1 Шанхайського національного виставкового та конференц-центру, ласкаво просимо відвідати та поспілкуватися з нами. Ми з нетерпінням чекаємо можливості обговорити з вами майбутнє технологічних процесів і стати свідками сили та досягнень RUCA Group в області дисперсійного подрібнення пестицидів.
 

Mettiti in contatto


Consiglia di leggere